culturele14daagse

Culturele 14-daagse


De Culturele Veertiendaagse is een tweejaarlijks cultureel hoogtepunt in onze gemeente. Het wordt op de pare jaren georganiseerd door het bestuur van de Cultuurraad, maar zonder de inbreng van zijn leden en zonder de medewerking van het Cultuurcentrum is de samenstelling van een rijk en gevarieerd programma niet mogelijk. Daarom is de Culturele Veertiendaagse de vrucht van initiatieven en goede samenwerking.

De eerstvolgende Culturele Veertiendaagse start op vrijdag 8 maart 2024 en eindigt op zondag 24 maart 2024.


De 22e Culturele Veertiendaagse 2024

 

Vrijdag 8 maart tot en met zondag 24 maart 2024.

Voor de 22e (thema)loze editie laten we de deelnemers vrij hun activiteit te kiezen. Opnieuw mag iedere vereniging of persoon Evergem creatief verrassen.


Prijs voor Cultuur


De Culturele Veertiendaagse is een tweejaarlijks cultureel hoogtepunt in Evergem. Een ideale gelegenheid om een ‘Prijs voor Cultuur’ toe te kennen.


In 2024 wordt opnieuw een prijs voor cultuur uitgereikt aan een vereniging of persoon met een uitzonderlijke culturele verdienste. Binnenkort méér nieuws hierover.


Foto: huldiging van de laureaten 2020 Roger Geirnaert en Joris Laroy op 11 maart 2022 in CC Stroming, in aanwezigheid van Francine Hamerlinck en Jonas De Wispelaere.

ACTIVITEITEN voorlopige kalender 2024 per 30 juni 23